Tilbygning til 70'er-villa i Aarhus
Tilbygning til 70'er-villa i Aarhus

Tilbygninger i Aarhus og omegn

- når hjemmet skal udvides

Tilbygning til 70'er-villa i Aarhus

Vi har igennem mange år lavet tilbygninger for vores glade kunder i Aarhus, Favrskov, Syddjurs, Randers, Silkeborg og Skanderborg.

For at bevare den røde tråd igennem hele byggeriet er det vigtigt at have en helhedsforståelse for jeres bolig. En tilbygning skal passe til huset, og samtidig må den gerne give et nyt og friskt udtryk til huset. Det er en balancegang, som vi hos TOTAL – Boligrenovering er mestre i at gå.

Vi er specialister i at flette jeres byggedrømme sammen med de gældende retningslinjer, grundens udformning, og jeres boligs udtryk. Det er en krævende proces at lave gennemarbejdet tilbygningsplan, som tager højde for alt dette, men vi tager jer i hånden fra start til slut.

4 fordele ved at lave en tilbygning

Det gode ved en tilbygning er at denne kan tilpasses den pågældende ejendom, og dermed kan den pågældende byggestil bevares.

Sidst men ikke mindst kan man som husejere være med til at sætte sit præg på en etableret ejendom med en forhistorie hvilket vi mener har sin helt egen charme.

Det giver næsten sig selv, men det er værd at pointere, at det er væsentligt billigere at blive boende i sin eksisterende bolig i stedet for enten at bygge et nyt hus eller at flytte i noget større.

Derudover er det også mere klimavenligt ikke at bygge et helt nyt hus fra bunden af.

En tilbygning kan bl.a bidrage til yderligere kvadratmeter i en allerede etableret ejendom, oftest er dette en billigere og absolut mere klimavenlig løsning end at bygge et helt nyt hus.

En tilbygning kan også være med til at bidrage til et bedre lysindfald i ejendommen, og dermed også til en ”all-round” bedre komfort af det eksisterende byggeri.

Vi er eksperter i tilbygninger

Luksus totalrenovering af ældre sommerhus i Thy

Totalrenovering af sommerhus i Thy

Totalrenovering af 70’er-hus i Tilst

Totalrenovering af Villa ved Aarhus

Tilbygning til 70’er-villa i Aarhus N

Ombygning ved Aarhus

Luksus totalrenovering af ældre sommerhus i Thy

Totalrenovering af sommerhus i Thy

Totalrenovering af 70’er-hus i Tilst

Totalrenovering af Villa ved Aarhus
Tilbygning i træ til parcelhus i Aarhus

Overlad trygt byggestyringen til os

Tilbygning i træ til parcelhus i Aarhus

Det er svært at styre et byggeprojekt fra start til slut. En god byggestyring kræver først og fremmest de rigtige styringsværktøjer, og ikke mindst det rigtige hold håndværkere.

Kompetente østjyske byggeledere

TOTAL Boligrenovering klarer begge dele for jer, for vi er ikke kun professionelle håndværkere – vi er også professionelle byggeledere med et netværk af dygtige samarbejdspartnere og underleverandører, som vi har oparbejdet gennem mange år i branchen.

Vi lægger planen - og følger den helt i mål

Vi laver tilbygninger i Aarhus

Det er uundgåeligt at der ikke skal flere faggrupper ind over samme sag, og for at dette skal blive en succes skal der erfaring og visuel koordinering til.
Overstående tager vi meget alvorligt hos TOTAL – Boligrenovering, da vi gerne ser, at I som kunder hos os oplever byggeprocessen så behagelig som muligt, og at I samtidig kan vende tilbage til en almindelig hverdag indenfor den aftalte tid. Derfor har vi valgt at udføre en handleplan til vores kunder, så de på ethvert tidspunkt før, under og efter byggeriet kan se og forstå de forskellige faser i byggeriet.

Færre fejl – bedre byggeri

Med et gennemarbejdet og overskueligt projektmateriale formindskes eventuelle misforståelser og merudgifter til det pågældende projekt. Derfor er det vigtigt i projektfasen at I som kunder stiller så mange spørgsmål som muligt, og udtrykker jer så tydeligt som muligt om jeres ønsker og forventninger til projektet.

Vi laver tilbygninger i Aarhus

Vi har lavet mange vellykkede tilbygninger i Aarhus og omegn

5/5
"Vi har været meget tilfredse med Thomas’ og partners arbejde, rigtig behagelige mennesker som man altid kan snakke med. De leverede et godt solidt stykke arbejde og havde også øje for finish."
Jesper Hougaard Simonsen
5/5
"Total Boligrenovering lavede den flotteste træterrasse i mit sommerhus. Meget serviceorienterede og professionelle. Klar anbefaling fra mig."
Mette Juhl
5/5
"En meget velykket totalt renovering af vores hus, hvor vi har brugt firmaet Total Boligrenovering. Vi fik nyt badeværelse, ny bordplade i køkkenet, lagt ny trægulv i stuen og på kontoret og malet hele huset."
Nicolae Matei

Skal vi hjælpe jer med at bygge til?

Det er altid vigtigt at I som kunder selv har gjort jer nogle tanker, og ideer om jeres kommende tilbygning. Stil jer selv spørgsmål som fx:

– Hvad er jeres reelle behov hvis der skal bygges til?
– Hvad vil I gerne opnå med jeres nye tilbygning?
– Er det nødvendigt med en tilbygning, eller vil en totalrenovering af boligen være en bedre løsning?

Tøv ikke, hvis I synes det er svært. Vi står klar til at hjælpe jer, og vi vil meget gerne tilbyde jer et helt uforpligtende møde, hvor vi sammen kan tale det hele igennem.

Vi har i øvrigt egen tegnestue, så vi står selv for alt tegningsmateriale til vores projekter. Derfor vil vi på mødet også tilbyde jer en skitsering af projektet, så I kan se jeres tilbygningsdrøm på papiret.

Uanset skal I ikke tøve med at kontakte os; vi hjælper jer meget gerne videre i processen!

Tobias Dinesen & Thomas Trezise
Indehavere, TOTAL Boligrenovering
Tobias Dinesen & Thomas Trezise
Indehavere, TOTAL Boligrenovering

Skal vi kontakte dig?

Udfyld kontaktformularen, og så kontakter vi dig hurtigst muligt.