Renovering af 70'er-villa i Aarhus
Renovering af 70'er-villa i Aarhus

Renovering & Ombygning i Aarhus og omegn

- Vi laver smukke og funktionelle ombygninger i hele Østjylland

Renovering af 70'er-villa i Aarhus

Hos TOTAL – Boligrenovering er vi specialister i alle slags renoverings- og ombygningsopgaver. Vi har hjulpet en masse glade kunder i Aarhus-området de sidste 10 år med at føre deres renoveringsprojekter ud i livet.

Går I med overvejelser om at ombygge jeres murermestervilla, bungalow, lejlighed, typehus, funkisvilla, eller patriciervilla, men syntes I det virker uoverskueligt – så kan TOTAL – Boligrenovering hjælpe jer trygt igennem processen – fra første skitse til sidste skrue.

4 fordele ved at renovere

Når I renoverer, får I virkelig mulighed for at sætte jeres eget personlige præg på jeres hjem. Jeres hjem bliver altså ikke kun mere funktionelt – det bliver også mere behageligt at bo i, fordi det føles mere som jeres hjem.

Det er altid i udgangspunktet billigere at renovere eller bygge om i stedet for at rive ned og bygge nyt. Derfor anbefaler vi altid, at I undersøger mulighederne for at renovere, før I overvejer at bygge nyt. Klimaet vil i øvrigt også takke jer.

Der er rigtig mange penge at spare, hvis I vælger at energirenovere jeres bolig. Det kan faktisk være en rigtig god investering at renovere, fordi det kan nedbringe jeres energiforbrug ret markant.

Vi hjælper rigtig mange af vores kunder med at få åbnet deres hjem mere op, fordi de gerne vil have mere og bedre lys ind i boligen. Dette gør vi bl.a. ved at vælte vægge og montere ovenlysvinduer.

Vi er eksperter i renoveringer

Luksus totalrenovering af ældre sommerhus i Thy

Totalrenovering af sommerhus i Thy

Totalrenovering af 70’er-hus i Tilst

Totalrenovering af Villa ved Aarhus

Tilbygning til 70’er-villa i Aarhus N

Ombygning ved Aarhus

Luksus totalrenovering af ældre sommerhus i Thy

Totalrenovering af sommerhus i Thy

Totalrenovering af 70’er-hus i Tilst

Totalrenovering af Villa ved Aarhus
Boligrenoveringsfirma i Aarhus

Renoveringseksperter i Østjylland

Boligrenoveringsfirma i Aarhus

Vi har som de eneste i Østjylland valgt at specialisere os i renovering, om-, og tilbygning af boliger til det private marked.

En renovering kan virke meget uoverskuelig for den almindelige husejere, så hvis du også synes, at det er en ordentlig mundfuld, så skal du vide at det er helt normalt. Vi tager dig i hånden hele vejen gennem processen, og vi sørger for at gøre det på en gennemskuelig måde, så det er så nemt for dig som overhovedet muligt.

Vi bevarer den røde tråd i byggeriet

Vi går meget op i vores kunders behov og ønsker altid, at den røde tråd bevares i byggeriet. Det kræver faktisk en hel del finesse og ekspertise at få praktik, pris og æstetik til at gå op i en højere enhed – og det er her TOTAL – Boligrenovering er mestre. 

Vi har mange års erfaring i at flette jeres ønsker og behov sammen med de byggetekniske retningslinjer og jeres ejendoms oprindelige udtryk, så hvis I har brug for Østjyllands kyndigste renoveringshænder og -hjerner, så er det os I skal have fat i.

Vi bygger bæredygtigt

Totalentreprenørfirma i Aarhus

I dag mere en nogensinde før stilles der store krav til byggeri og dermed også det at  renovere grundet den grønne omstilling. Derfor kan man ikke blot vælge hvilket som helst byggefirma til at udføre sin ombygning. Det grønne valg skal vægtes højt og i den grad tages alvorligt, hvis man ønsker en bedre fremtidig tilværelse for den kommende generation. Hos TOTAL – Boligrenovering ønsker vi at bidrage til den positive samfundstendens, hvor vi – i stedet for at opføre nye huse – renoverer og udnytter vores fantastiske gamle huse. Der er nemlig masser af potentiale i gamle boliger; det handler bare om at have kreativiteten og de håndværksmæssige færdighederne til at finde dem frem.

Renovering og ombygning handler om kreativitet

Vi arbejder konstant på at udvide vores viden, og holder derfor os selv opdateret indenfor de pågældende områder hvad angår nye trends, byggestile osv. Derfor vil man her ikke møde et traditionelt byggefirma men dermed et mere nytænkende og mere gennemarbejdet et af slagsen.

Totalentreprenørfirma i Aarhus

Vi har lavet mange vellykkede renoveringer

5/5
"Vi har været meget tilfredse med Thomas’ og partners arbejde, rigtig behagelige mennesker som man altid kan snakke med. De leverede et godt solidt stykke arbejde og havde også øje for finish."
Jesper Hougaard Simonsen
5/5
"Total Boligrenovering lavede den flotteste træterrasse i mit sommerhus. Meget serviceorienterede og professionelle. Klar anbefaling fra mig."
Mette Juhl
5/5
"En meget velykket totalt renovering af vores hus, hvor vi har brugt firmaet Total Boligrenovering. Vi fik nyt badeværelse, ny bordplade i køkkenet, lagt ny trægulv i stuen og på kontoret og malet hele huset."
Nicolae Matei

Skal vi hjælpe jer med at renovere?

Virker det hele stadig lidt uklart og uoverskueligt? Vi tilbyder et 100% uforpligtende møde, hvor I får mulighed for at drøfte alle jeres muligheder med os. På mødet vil I også få tilbudt at få udarbejdet en skitsering af det pågældende projekt. Vi har egen tegnestue og står selv for alt vores tegningsmateriale til vores projekter.

Vi er specialister i renovering og ombygning af alle slags ejendomme, og vi dækker alle byggeriets aspekter. Så hvis I har brug for en kompetent totalentreprenør til at styre jeres renoveringsprojekt, så kontakt os og få et uforpligtende tilbud.

Tobias Dinesen & Thomas Trezise
Indehavere, TOTAL Boligrenovering
Tobias Dinesen & Thomas Trezise
Indehavere, TOTAL Boligrenovering

Skal vi kontakte dig?

Udfyld kontaktformularen, og så kontakter vi dig hurtigst muligt.