TOTAL Boligrenovering

Glade kunder, glade tømrere

TOTAL Boligrenovering

Det skal være trygt at totalrenovere!

Derfor gør vi os meget umage med at inddrage jer og forventningsafstemme hele byggeprocessen med jer. Fra start lægger vi en detaljeret plan, så byggeriet bliver så gennemskueligt som overhovedet muligt for jer.

Vi er dygtig håndværkere, men først og fremmest er vi gode mennesker, som ønsker at hjælpe jer med at udvikle og optimere jeres bolig, så den passer perfekt til jeres dagligdag.

Læs hvad vores kunder siger om at samarbejde med os her:

5/5
"Vi har været meget tilfredse med Thomas’ og partners arbejde, rigtig behagelige mennesker som man altid kan snakke med. De leverede et godt solidt stykke arbejde og havde også øje for finish."
Jesper Hougaard Simonsen
5/5
"Total Boligrenovering lavede den flotteste træterrasse i mit sommerhus. Meget serviceorienterede og professionelle. Klar anbefaling fra mig."
Mette Juhl
5/5
"En meget velykket totalt renovering af vores hus, hvor vi har brugt firmaet Total Boligrenovering. Vi fik nyt badeværelse, ny bordplade i køkkenet, lagt ny trægulv i stuen og på kontoret og malet hele huset."
Nicolae Matei

Er du vores næste glade kunde?

Hvad end du drømmer om en totalrenovering af hele din bolig, en tilbygning til din bolig eller en mindre renoveringsopgave, så står vi klar til at hjælpe dig.

Vi tegner, varetager og koordinerer alle vores byggeopgaver fra start til slut, så du ikke behøver at bekymre dig om noget som helst.

Kontakt os i dag for et uforpligtende møde – så tager vi en uformel snak, hvor vi bliver klogere på dine byggedrømme.

Tobias Dinesen & Thomas Trezise
Indehavere, TOTAL Boligrenovering
Tobias Dinesen & Thomas Trezise
Indehavere, TOTAL Boligrenovering

Skal vi kontakte dig?

Udfyld kontaktformularen, og så kontakter vi dig hurtigst muligt.