TOTAL Boligrenovering

Glade kunder, glade tømrere

TOTAL Boligrenovering

Det skal være trygt at totalrenovere!

Derfor gør vi os meget umage med at inddrage jer og forventningsafstemme hele byggeprocessen med jer. Fra start lægger vi en detaljeret plan, så byggeriet bliver så gennemskueligt som overhovedet muligt for jer.

Vi er dygtig håndværkere, men først og fremmest er vi gode mennesker, som ønsker at hjælpe jer med at udvikle og optimere jeres bolig, så den passer perfekt til jeres dagligdag.

Læs hvad vores kunder siger om at samarbejde med os her:

5/5
"Vi har haft fornøjelse af samarbejde med Tobias Dinesen, han var i dette projekt vores kontaktperson. Opgaven var først at nedrive et existerende sommerhus, derefter at opbygge nyt træhus. Ikke kun hus, men meget stor terrasse, huset rundt. Vi valgte en beklædning på huset, hvor der var rapport, mønster i opsætning af beklædning. Der var en del at holde styr på. Men vi må sige, det blev bare så smukt, arbejdet var rigtig flot. Det der også var rigtig dejligt, der blev altid ryddet op på byggepladsen. Man kom aldrig til en rodet plads, det var ordentligt og rydeligt. Vi er taknemlige for byggeriet, glæder os over huset, hver gang vi kommer derop. Tak til gutterne. Vores varmeste anbefaling."
Anette Rahbæk
5/5
"Vi har været meget tilfredse med Thomas’ og partners arbejde, rigtig behagelige mennesker som man altid kan snakke med. De leverede et godt solidt stykke arbejde og havde også øje for finish."
Jesper Hougaard Simonsen
5/5
"Total Boligrenovering lavede den flotteste træterrasse i mit sommerhus. Meget serviceorienterede og professionelle. Klar anbefaling fra mig."
Mette Juhl
5/5
"Vi fik for noget tid siden eftermonteret et ovenlysvindue i vores næsten nye hus - dette ved et andet firma. Resultatet her levede slet ikke op til vores forventninger, men blev af pågældende firma mødt med forklaringen om, at sådan skulle det være. TT-boligrenovering kom på sagen, og de valgte at starte helt forfra med den indvendige del. De var meget punktelige og detaljeorienterede og har nu leveret et rigitg godt og flot resultat, som lever op til de forventninger vi forinden havde. Stor anbefaling til dem!"
Steffen Wolf
5/5
"Skulle have nyt køkken, og det blev et skidegodt resultat, på trods af mange problemer på grund af den meget gamle ejendom/lejlighed jeg bor i! Serviceminded, engageret og fokuseret på opgaven til den er færdig 🙌🏻 Kan varmt anbefales 🇩🇰 …"
Aleksander Egsgaard
5/5
"Udskiftning og renovering af sternbrædder og diverse småting - august 2023.Thomas og co. har leveret et stykke arbejde til UG som jeg er rigtig godt tilfreds med. Aftaler overholdes og man får ærlig og god rådgivning. Klar anbefaling herfra!"
Martin Krogh Pedersen
5/5
"En delvis renovering - hovedsageligt udendørs. Fritlægning af og nye tagrender, nye gavle, den ene med nye vinduer, efterisolering af loft, nedrivning og etablering af nyt skur og carport med skydedør - klargjort til sedumtag samt diverse hegn. De har haft hovedentreprisen og kontakten til andre firmaer. Thomas og Tobias er 2 kompetente og motiverede tømrere. Vi har haft en yderst god kommunikation under forløbet og taget hurtige beslutninger, når uventede scenarier dukkede op. Jeg kan kun give dem mine bedste anbefalinger og påtænker at bruge dem igen til renovering af mit bryggers i nær fremtid."
Marianna Sofia Posselt
5/5
"Thomas har lavet flere ting hos os, blandt andet stakit og en flot pergola, og vi har altid været ovenud tilfredse med håndværket og hans professionelle tilgang til arbejdet. Medgiver ham kun mine aller bedste anbefalinger 👏"
Camilla Nicolaisen
5/5
"En meget velykket totalt renovering af vores hus, hvor vi har brugt firmaet Total Boligrenovering. Vi fik nyt badeværelse, ny bordplade i køkkenet, lagt ny trægulv i stuen og på kontoret og malet hele huset."
Nicolae Matei
5/5
"Vi har gennem TOTAL Boligrenovering, fået en meget kyndig og professionel vejledning til vores kommende transformeringsprojekt. Thomas og Tobias har begge været utrolig gode til, at komme med gode og alternative løsninger på projektet, hvilket vi værdsætter meget. Endvidere har vi oplevet, at de er gode til, at imødekomme vores tanker, og har været meget seriøse og engageret i projektet. Herudover føler vi os rigtig god klædt på, til at igangsætte processen, eftersom at vores indledende samarbejde med TOTAL Boligrenovering, har været rigtig godt. Dette sætter vi stor pris på. Vi ser frem til et fortsat godt samarbejde."
Tabita N. Kristensen
5/5
"Thomas og co har lavet flere ting på vores hjem indtil videre og det har alt sammen bare være top i orden. Dybt professionelt med sans for hvad der kunne være flot på gammel byggeri.Vil anbefale dem til hver en tid!"
Rasmus Aabling
5/5
"Thomas og Tobias har etableret et nyt toilet på 1. salen i mit hus. Arbejdet fra idé til gennemførelse er fungeret super fint og alle aftaler er blevet holdt og jeg glæder mig over såvel løsning som udførelse."
Kim Hartvig Sørensen
5/5
"Tak! til Thomas og Totalboligrenovering for stor hjælp ifm. med gennemgang af boligs stand ved et muligt huskøb. Fra første kontakt følte vi os godt hjulpet på vej af Thomas, der kompetent, effektivt og imødekommende hjalp os med grundig gennemgang af huset, udspecificeret og velforklaret prisoverslag på nye gulve og gode lægmandsforklaringer til et meget lidt håndværkskyndigt par. Alt dette var omkranset af særdeles hurtig svartid med grundig uddybning hver gang vi kom på et nyt spørgsmål. Vi giver vores varmeste anbefalinger."
Anders Larsen
5/5
"Dygtige unge fyre med kvalitet for øje, har været fuldt ud tilfreds med resultatet af renoveringen af mit sommerhus."
Michael Reiffenstein Christiansen

Er du vores næste glade kunde?

Hvad end du drømmer om en totalrenovering af hele din bolig, en tilbygning til din bolig eller en mindre renoveringsopgave, så står vi klar til at hjælpe dig.

Vi tegner, varetager og koordinerer alle vores byggeopgaver fra start til slut, så du ikke behøver at bekymre dig om noget som helst.

Kontakt os i dag for et uforpligtende møde – så tager vi en uformel snak, hvor vi bliver klogere på dine byggedrømme.

Tobias Dinesen & Thomas Trezise
Indehavere, TOTAL Boligrenovering
Tobias Dinesen & Thomas Trezise
Indehavere, TOTAL Boligrenovering

Skal vi kontakte dig?

Udfyld kontaktformularen, og så kontakter vi dig hurtigst muligt.