Tegnestue med speciale i totalrenovering i Aarhus
Tagfirma i Aarhus

Bygningskonstruktør med tegnestue i Aarhus

Thomas er bygningskonstruktør og laver derfor alle byggetegninger til vores renoveringsprojekter.

Tagfirma i Aarhus

Ved at vælge os som totalentreprenør står vi for hele processen, og det gælder også byggetegningerne. Tegningerne er selve grundlaget for hele projektet, og derfor er det mega-vigtigt at de er udført grundigt.

Vi tilbyder i den forbindelse også at varetage byggeansøgningen for jer. Det kræver rigtig meget arbejde at lave en byggeansøgning selv, og det forudsætter konkret viden om både tegninger og bygningsreglement. For os er det nemmere, fordi vi arbejder med det hver eneste dag.

Af den grund anbefaler vi også, at I lader os stå for hele denne del af processen. Vi har nemlig mange års erfaring i at tegne, udforme byggeansøgninger og gennemføre byggeprojekter. Og vores kunder er meget tilfredse.

4 fordele ved at bruge en bygningskonstruktør

Det kan være rigtig svært at kommunikere præcist, når man snakker om en renovering. Derfor giver det god mening tidligt i forløbet at få lavet nogle grundige tegninger, som giver en fælles forståelse af drøfte projektet ud fra.

Valg af byggematerialer er en jungle, og der kommer hele tiden nye produkter på markedet. Vi følger altid med i udviklingen, og vi kan skille skidt fra kanel, så I kun får de bedste materialer i jeres projekt.

Som bygningskonstruktør er jeg uddannet i at indtænke bæredygtighed ind i alle renoveringsprojekter, og jeg kan rådgive jer ift. materialevalg og lignende, så I ikke selv behøver at bruge timevis på at læse om bæredygtigt byggeri.

En stor del af bygningskonstruktøruddannelsen handler om byggestyring. Det vil sige styring af alle de delprocesser, som et byggeprojekt består af. Der skal mange forskellige faggrupper indover en totalrenovering, og vi kan styre hele processen for jer.

Vi er eksperter i totalrenoveringer

Luksus totalrenovering af ældre sommerhus i Thy

Totalrenovering af sommerhus i Thy

Totalrenovering af 70’er-hus i Tilst

Totalrenovering af Villa ved Aarhus

Tilbygning til 70’er-villa i Aarhus N

Ombygning ved Aarhus

Luksus totalrenovering af ældre sommerhus i Thy

Totalrenovering af sommerhus i Thy

Totalrenovering af 70’er-hus i Tilst

Totalrenovering af Villa ved Aarhus
Bygningskonstruktør i Aarhus
”Der er en stor fordel i at dem som tegner huset også er dem som bygger huset. Dette gør at mange problemstillinger bliver elimineret undervejs i optegningen, og dermed ikke under byggeprocessen hvilket kan spare kunderne og håndværkerne meget tid i sidste ende.”
- Thomas om fordelene ved både at være tømrer og bygningkonstruktør
Byggemyndighed i Aarhus

Vi tegner og bygger.
Og tegner og bygger.

Sagt med andre ord: Vi er super dygtige til at tegne og bygge.

Byggemyndighed i Aarhus

Faktisk laver vi slet ikke andet – og det har vi ikke gjort i mange år.

Vi møder jer, lytter til jeres byggedrømme, giver jer faglige indspark ift. løsninger og materialevalg, tegner og visualiserer projektet, reviderer tegningsmaterialet med jer, udfører tegningsrettelserne, lægger en udførlig plan for hele projektet, orienterer jeg om planens forløb, og så gennemfører vi byggeriet med overholdte deadlines, så I kan tage jeres nye bolig i brug til den aftalte tid.

Hele den proces har vi gennemgået med utallige glade kunder gennem årene, og det har givet os en bred vifte af erfaringer samt et fast netværk af de dygtigste samarbejdspartnere. Når I bruger os som totalentreprenører, så får I altså al vores akkumulerede erfaring med hele vejen igennem byggeprojektet.

Vores kunder er altid tilfredse

5/5
"Vi har været meget tilfredse med Thomas’ og partners arbejde, rigtig behagelige mennesker som man altid kan snakke med. De leverede et godt solidt stykke arbejde og havde også øje for finish."
Jesper Hougaard Simonsen
5/5
"Total Boligrenovering lavede den flotteste træterrasse i mit sommerhus. Meget serviceorienterede og professionelle. Klar anbefaling fra mig."
Mette Juhl
5/5
"En meget velykket totalt renovering af vores hus, hvor vi har brugt firmaet Total Boligrenovering. Vi fik nyt badeværelse, ny bordplade i køkkenet, lagt ny trægulv i stuen og på kontoret og malet hele huset."
Nicolae Matei

Skal vi tegne jeres byggedrømme?

Det er super-motiverende for os at få lov til at være med i hele jeres byggeproces, og vi gør os altid meget umage med at snakke med jer for at finde ud af jeres behov og ønsker. Disse behov og ønsker kombinerer vi så med vores faglige indsigt og know-how, og resultatet bliver nogle grundige optegninger og visualiseringer, som kommer til at være hjørnestenen i hele renoveringsprocessen.

Ved at vælge os giver I jer selv tryghed i, at det er to dygtige byggeledere og håndværkere, som kommer til at styre hele byggeprocessen. Vi har nemlig mange års erfaring med alle typer af renoveringsopgaver, og i vores tegnestue laver vi detaljerede skitseringer og visualiseringer af hele byggeriet, så I på forhånd kan se, hvordan det færdige resultat kommer til at se ud.

Tobias Dinesen & Thomas Trezise
Indehavere, TOTAL Boligrenovering
Tobias Dinesen & Thomas Trezise
Indehavere, TOTAL Boligrenovering

Skal vi kontakte dig?

Udfyld kontaktformularen, og så kontakter vi dig hurtigst muligt.