Tagudskiftning i Aarhus
Loftrumsrenovering i Aarhus

Tagudskiftning og tagrenovering i Aarhus

Vi laver tagudskiftninger og loftrumsrenoveringer i hele Østjylland

Loftrumsrenovering i Aarhus

Kunne I tænke jer at udnytte jeres loftrum bedre?

Eller kunne I måske tænke jer at få udskiftet jeres gamle tag med et nyt?

TOTAL – Boligrenovering er eksperter i tagarbejde og loftrumsrenovering, og vi kan hjælpe jer med at finde ud af, hvordan I bedst udnytter jeres loftrum. I den forbindelse giver det også rigtig god mening at tage et kig på tagets tilstand – og det kan vi også hjælpe jer med.

Tag- og loftrenoveringer er de vigtigste og sværeste renoveringsformer, og det kan simpelthen være svært at overskue et så stort projekt. Vi har alle de rigtige planlægningsværktøjer og samarbejdspartnere til at føre jeres tagprojekt ud i livet.

4 fordele ved at renovere tagrummet

Hvis jeres loftrum er uudnyttet, så har I en glimrende mulighed for at få nogle gode, billige kvadratmeter i jeres bolig. Disse nye kvadratmeter kan f.eks. bruges til opbevaring, men der er også mulighed for at lave nye kviste, loftrum til beboelse osv.

Et veludført tag- eller loftprojekt tilfører en masse nye muligheder, som i sidste ende kan give en klækkelig gevinst på husets værdi. Det kan selvfølgelig ikke garanteres, men ved at vælge dygtige håndværkere stiger sandsynligheden markant.

I forbindelse med tagrenoveringen vil vi anbefale at efterisolere jeres loftrum og tag, fordi det lavere energiforbrug både er godt for klimaet og for jeres månedlige energiudgifter.

Det bedste lys er ovenlys, og derfor hjælper vi rigtig mange kunder med at etablere ovenlysvinduer i deres 70’er-villaer. Det giver et helt nyt og lækkert lysindfald, som virkelig gør en forskel i huset.

Vi er eksperter i tagarbejde

Luksus totalrenovering af ældre sommerhus i Thy

Totalrenovering af sommerhus i Thy

Totalrenovering af 70’er-hus i Tilst

Totalrenovering af Villa ved Aarhus

Tilbygning til 70’er-villa i Aarhus N

Ombygning ved Aarhus

Luksus totalrenovering af ældre sommerhus i Thy

Totalrenovering af sommerhus i Thy

Totalrenovering af 70’er-hus i Tilst

Totalrenovering af Villa ved Aarhus
Tagfirma i Aarhus

Tagarbejde kræver ekspertise

Tagfirma i Aarhus

Vi har renoveret rigtig mange loftrum for vores kunder, og det har givet os en specialiseret viden om, hvordan man på den bedste og billigste måde får det bedste resultat.

Der er nemlig rigtig mange krav til loftrummet, hvis I f.eks. ønsker at lave det til et beboelsesrum. Her kan vi tage jer i hånden og guide jer hele vejen igennem processen, så I ikke kommer til at sidde fast i bygningsreglementer og isoleringskrav.

Thomas er tømrer og bygningskonstruktør

Med vores ekspertise er i sikret et godt resultat – og ikke mindst en god byggeproces, når I skal renovere loftrummet. Thomas er uddannet bygningskonstruktør og kender til alle regler og forskrifter samt materialevalg og konstruktionsmuligheder.

Renovér taget og loftrummet samtidig

Tagrenovering i Aarhus

Det er dyrt at skifte tag, og derfor skal det selvfølgelig kun udskiftes, hvis det trænger.

Hvis I kunne tænke jer en gennemgribende loftrumsrenovering, så hjælper vi jer gerne i samme ombæring med at vurdere, om taget også skal skiftes.

Spar penge med en kombineret tag- og loftrenovering

Hvis I både skal renovere loftrummet og udskifte taget, så kan I spare en hel del penge ved at få os til at gøre begge dele. Det giver os både mulighed for at bruge det samme stillads, og det betyder også en hel del i forhold til isoleringsmulighederne. Med andre ord vil det altså give rigtig god mening at kombinere loftrenovering og tagudskiftning – selvfølgelig kun hvis taget også trænger til fornyelse.

Tagrenovering i Aarhus

Vi har lavet mange vellykkede tagrenoveringer i Aarhus og omegn

5/5
"Vi har været meget tilfredse med Thomas’ og partners arbejde, rigtig behagelige mennesker som man altid kan snakke med. De leverede et godt solidt stykke arbejde og havde også øje for finish."
Jesper Hougaard Simonsen
5/5
"Total Boligrenovering lavede den flotteste træterrasse i mit sommerhus. Meget serviceorienterede og professionelle. Klar anbefaling fra mig."
Mette Juhl
5/5
"En meget velykket totalt renovering af vores hus, hvor vi har brugt firmaet Total Boligrenovering. Vi fik nyt badeværelse, ny bordplade i køkkenet, lagt ny trægulv i stuen og på kontoret og malet hele huset."
Nicolae Matei

Skal vi hjælpe jer med jeres tagprojekt?

Tagprojekter kræver byggefaglig indsigt og håndværksmæssig tæft.

Hos TOTAL – Boligrenovering har vi masser af byggefaglig indsigt, så vi kan rådgive jer igennem hele renoveringsprocessen. Vi har også vores egen tegnestue, fordi Thomas er uddannet bygningskonstruktør, og derfor laver vi selv alle vores projekttegninger og -visualiseringer.

Håndværket har vi også 100% styr på. Vi har begge mange års erfaring fra tømrerbranchen, og som specialiserede totalentreprenører har vi også et fast netværk af superdygtige håndværkere, så vi er dækket ind med branchens bedste folk i alle fagområder.

Hvis I kunne tænke jer et uforpligtende møde, hvor vi gennemgår mulighederne i jeres loftrum, så tøv ikke med at kontakte os. På dette møde vil I også blive tilbudt nogle visualiseringstegninger, så I får en bedre fornemmelse for, hvad der er muligt at lave i jeres loftrum.

Tobias Dinesen & Thomas Trezise
Indehavere, TOTAL Boligrenovering
Tobias Dinesen & Thomas Trezise
Indehavere, TOTAL Boligrenovering

Skal vi kontakte dig?

Udfyld kontaktformularen, og så kontakter vi dig hurtigst muligt.